Film Score Monthly
FSM HOME MESSAGE BOARD FSM CDs FSM ONLINE RESOURCES FUN STUFF ABOUT US  SEARCH FSM   
Search Terms: 
Search Within:   search tips 
You must log in or register to post.
  Go to page:    
 Posted:   Jan 20, 2014 - 8:06 AM   
 By:   First Breath   (Member)

I just responded to a thread, but the thread didn't go to the top of the page.

Anyone else having experienced that?

Weird......................

 
 Posted:   Jan 20, 2014 - 8:11 AM   
 By:   Thomas   (Member)

Yes, I've noticed it myself a few times when I've posted. Just 'bump' the next post on the thread.

 
 Posted:   Jan 20, 2014 - 8:17 AM   
 By:   First Breath   (Member)

Yes, did it. But this is just one of several bugs in the system...

 
 Posted:   Jan 20, 2014 - 8:56 AM   
 By:   SchiffyM   (Member)

I'm getting the feeling that, through updates over the years, the forum has outgrown its programming, developed consciousness, and decided "You mean that music behind all the dialogue? You guys listen to that?"

 
 Posted:   Jan 20, 2014 - 9:57 AM   
 By:   Shaun Rutherford   (Member)

I'm getting the feeling that, through updates over the years, the forum has outgrown its programming, developed consciousness, and decided "You mean that music behind all the dialogue? You guys listen to that?"

Nice.

 
 Posted:   Jan 20, 2014 - 6:21 PM   
 By:   ZapBrannigan   (Member)

The Forum was created by Man. It evolved. It rebelled.

We are at war.

 
 Posted:   Jan 20, 2014 - 6:42 PM   
 By:   Adam B.   (Member)

Anyone else having experienced that?

Yep. It happened to me on the Stupid Questions thread.

 
 Posted:   Jan 20, 2014 - 6:46 PM   
 By:   The Mutant   (Member)

I'm getting the feeling that, through updates over the years, the forum has outgrown its programming, developed consciousness, and decided "You mean that music behind all the dialogue? You guys listen to that?"


 
 Posted:   Jan 20, 2014 - 6:53 PM   
 By:   LeHah   (Member)

Wasn't this a TNG episode?

http://youtu.be/b8DWXKpd59Y

 
 
 Posted:   Jan 20, 2014 - 7:04 PM   
 By:   ScottDS   (Member)

"The FSM forum must evolve. Its knowledge has reached the limits of this universe and it must evolve."

 
 Posted:   Jan 21, 2014 - 4:22 AM   
 By:   Jim Phelps   (Member)



Just some technical difficulties, I'm sure. If all the speculation and Zimmer bashing threads were expunged from the forum, it would hum along as if it were 1999, when this board was perfect and argument free. I only have the nostalgic words of the FSM Wizened Collective to go on, but it must have been simply glorious.

 
 
 Posted:   Jan 21, 2014 - 2:02 PM   
 By:   PFK   (Member)

I just responded to a thread, but the thread didn't go to the top of the page.

Anyone else having experienced that?

Weird......................




I've had the same problem too.

Actually, I have always had problems with this site: slow, can't log in, etc. I have no problems with other web sites I go to.

I'm not complaining, FSM is a great web site, it's one of the first places I go when I turn on my laptop. smile

 
 Posted:   Jan 21, 2014 - 2:17 PM   
 By:   JohnnyG   (Member)

 
 Posted:   Jan 21, 2014 - 2:26 PM   
 By:   nicholasm79   (Member)

 
 
 Posted:   Jan 23, 2014 - 12:27 AM   
 By:   BillCarson   (Member)

"...What are you doing, Dave??..."

 
 
 Posted:   Jan 23, 2014 - 1:56 AM   
 By:   Doug Raynes   (Member)

I think I'll restrict my postings to the mornings because the forum works perfectly in Europe when everyone stateside is fast asleep and no longer cluttering it up and slowing it down with so many posts smile

 
 
 Posted:   Jan 23, 2014 - 2:35 AM   
 By:   Kim Tong   (Member)

I am in the US and stop in at different times throughout the day and it is the slowest website I visit. I was thinking it might be my internet service, but it is also this slow on the university's internet service on all the computers I use. Here it is 5:30 am and I have already been on 3 other sites while this one is still loading. I closed out of those sites and this was still loading until now. So early in the morning does not even work. Everything seems to get slower as soon as the SAE advertisement on the top starts running and so far none of the members icons have come up.

 
 Posted:   Jan 23, 2014 - 8:48 AM   
 By:   pzfan   (Member)

We seem to be experimenting some technological differences.

 
 
 Posted:   Jan 23, 2014 - 8:52 AM   
 By:   jacky   (Member)

Now you are mentioning this; everytime i try to click on a page it takes forever to load, no other site is giving me such a headache as the FSM site, sorry to say!!

 
 
 Posted:   Jan 23, 2014 - 11:01 AM   
 By:   PFK   (Member)


I too have been having problems with this site, the last few days it's even slower. I have no trouble on other sites. When I click on a topic it just won't load sometimes, I go to another site etc. I have trouble posting a comment etc. I tried 6 (new) computers at my local library, same problems. The library computers are very fast on other sites. Perhaps Lukas can check this out.

As I mentioned before, I'm not complaining, FSM is a great site. smile

 
You must log in or register to post.
  Go to page:    
© 2014 Film Score Monthly. All Rights Reserved.